Hierbij de laatste Bouwupdates:

 • Derde verloting certificaten

  Derde verloting certificaten

  Het is weer bijna carnaval en dat betekent dat Stichting Halfweg weer 27 certificaten uitloot om uit te betalen. Op donderdag 9 februari 2023 heeft de derde verloting plaatsgevonden in het bijzijn van de werkgroep ‘AnderHalfweg’ en vertegenwoordigers van Stichting Halfweg.

  [Lees Meer...]
 • Geslaagde inloopmiddag en op naar de verbouwing!

  Afgelopen zaterdag konden belangstellenden tijdens de inloopmiddag bij Halfweg de laatste status van het gehele verbouwplan bekijken, inclusief tekeningen, impressies en een ‘virtuele tour’ door een ‘AnderHalfweg’. Ook hebben we deze bijeenkomst aangegrepen om vrijwilligers te werven voor de verbouwwerkzaamheden die in maart zullen starten.

  [Lees Meer...]
 • Aanmelden als vrijwilliger voor de verbouwing van Halfweg

  Tijdens de inloopmiddag op 28 januari lag er een lijst met vrijwilligerstaken klaar waar je je kon aanmelden voor specifieke onderdelen (van tegelen en schilderen tot aan catering en ‘manusje van alles’ 😉). Je kunt deze lijst hieronder bekijken.

  We hebben geprobeerd zoveel mogelijk inzicht te geven in de impact van de taken (denk aan wanneer en hoeveel tijd). We kunnen je hulp goed gebruiken!

  Wil je je aanmelden als vrijwilliger?

  Super! Dat kan via ons online aanmeldformulier, dat wijst zich vanzelf! Lukt het niet? Stuur dan een e-mail naar verbouwing@stichtinghalfweg.nl.

  Lijst met vrijwilligerstaken

 • Update november 2022: Omgevingsvergunning ingediend!

  Impressie AnderHalfweg

  De bouwcommissie heeft op 25 november 2022 de omgevingsvergunning ingediend bij de Gemeente Berkelland. De aanvraag omvat het gedeeltelijk slopen en vernieuwen van de bestaande gemeenschapsruimte inclusief een nieuwe inritvergunning voor gemotoriseerd verkeer vanaf de Leunkweg. We hebben hierover goed overleg met de gemeente en hopen de vergunning medio februari binnen te hebben. Het plan met betrekking tot de extra woningen (bovenverdieping en small houses) ligt nog ter beoordeling bij de gemeente.

  [Lees Meer...]
 • Update oktober 2022: Presentatie definitief ontwerp aan Stichting Halfweg, verenigingen en direct omwonenden

  De afgelopen maanden is er door de werkgroep ‘AnderHalfweg’ en de bouwcommissie hard gewerkt om invulling te geven aan de plannen voor ‘Verbouwing Halfweg’. Inmiddels is het voorlopige ontwerp -een combinatie van de ontwerpen gemaakt door Jos Tanck en Herman van der Heijden- definitief. De bouwcommissie heeft dit op dinsdag 11 oktober gepresenteerd aan Stichting Halfweg, verenigingen en direct omwonenden. 

  [Lees Meer…]