Hierbij de laatste Bouwupdates:

 • Vierde verloting certificaten

  Het Volksfeest Voor-Beltrum staat voor de deur en dat betekent dat Stichting Halfweg weer 27 certificaten uitloot om uit te betalen. Op zaterdag 15 juli 2023 heeft de vierde verloting plaatsgevonden in het bijzijn van de werkgroep ‘AnderHalfweg’ en vertegenwoordigers van Stichting Halfweg.

  [Lees Meer...]
 • Hoogste punt-festival en de kap is dicht!

  Op zaterdag 15 juli organiseerden Stichting Halfweg en de bouwcommissie het ‘Hoogste punt-festival’ voor iedereen die tot nu toe geholpen heeft aan de werkzaamheden rondom de verbouwing van Halfweg. Met zo’n 40 vaklui werd er lekker geborreld in de tuin van Halfweg (met dank aan Grolsch en VIOS Beltrum) en een heerlijke barbecue, verzorgd door (en met dank aan) Lübbering.

  [Lees Meer...]
 • Knopen doorhakken en hoogste punt in zicht!

  Als je weleens langs Halfweg komt, is het je vast niet ontgaan: de contouren van de nieuwbouw zijn al goed zichtbaar! Deze muren zijn in rap tempo opgetrokken door Bouwbedrijf Luttikhold en ook met vele trouwe vrijwilligers ging ‘t ervan! De afgelopen zaterdagen is er volop gesloopt en ook al veel installatiewerk verricht. Dat maakt dat alles volgens plan verloopt en het hoogste punt ook langzaamaan in zicht komt! 

  [Lees Meer...]
 • 15 juli: ‘Hoogste punt-festival’

  Hoogste punt-festival

  Het hoogste punt is bijna bereikt! Daarmee zijn we ‘Half-weg’ 😉 Reden voor een feestje en daarom organiseert de bouwcommissie in samenwerking met Stichting Halfweg het ‘Hoogste punt-festival’!

  [Lees Meer...]
 • Omroep Gelderland maakt reportage over ons fantastische project!

  Omroep Gelderland was 20 mei in Voor-Beltrum om een reportage op te nemen tijdens de zaterdagwerkzaamheden met vele vrijwilligers.

  [Lees Meer...]