Volksfeestvereniging

385897_111903425663628_540193902_n

In het eerste weekend van augustus vindt er altijd de kermis Voor Beltrum plaats. Menig Voor Beltrums hart begint in de zomer sneller te kloppen bij de gedachte aan dit oergezellige tentfeest bij de locatie Halfweg. Op het feestterrein staan naast de feesttent enkele attracties en ontbreken de schiettent en diverse eetkramen niet.

De Volksfeestvereniging werd opgericht in 1947 en bestaat dus al 75 jaar. Het Volksfeest wordt georganiseerd door de volksfeestvereniging Voor-Beltrum in samenwerking met Stichting Halfweg. Het Volksfeest start traditioneel op de zaterdagavond en eindigt op de dinsdag waar wordt doorgegaan tot in de late uurtjes. De drie tussenliggende dagen wordt er flink gefeest en vinden er tal van (sportieve) activiteiten voor jong en oud plaats, waaronder een zeskamp, fietssterrit, voetbal/ en volleybaltoernooi en natuurlijk het koningsschieten en gooien.

Elke middag en avond staat er goede muziek in de tent en kan er onder genot van een drankje gefeest worden.

Het Voor-Beltrums volksfeest staat bekend om de gezelligheid en gemoedelijkheid met negen van de tien keer erg mooi weer!

Op de facebook pagina van Kermis Voor Beltrum vindt u de actuele data en organisatie!

Beginpagina » Volksfeestvereniging » Volksfeestvereniging