Hondenschool Leon Wolterinck

“Hallo, ik zal me even voorstellen: Ik ben Leon Wolterinck ( van de Foeke).”      

Met mijn vriendin Edith, twee zonen Len en Gian en onze hond Morris wonen wij in Beltrum. Ook werk ik in Beltrum bij klompenfabriek Nijhuis.

Omdat ik altijd al erg geïnteresseerd was in het gedrag van honden. Wou ik ook altijd al een eigen hondenschool beginnen. Toen ik twee jaar geleden door een kennis werd gewezen op de hondenschool van Ronnie Cellarius in Bathmen,  heb ik contact met hem opgenomen. Ik kon bij hem op de hondenschool mee gaan lopen. Sinds anderhalf jaar geef ik daar zelf ook lessen. Ondanks dat ik mijn eigen hondenschool begin, blijf ik de woensdagavond les geven bij Ronnie Cellarius.

Zaterdag 11 september ga ik dan starten met mijn hondenschool bij café Halfweg in Voor-Beltrum. Ik ben ongelooflijk blij dat ik op deze prachtlocatie terecht kan. Toen ik nog bezig was met het vinden van een locatie om hondencursussen te gaan geven reed ik een keer langs Halfweg en dacht ineens:” Dit is toch eigenlijk een prachtplek voor mijn hondenschool!” Gelijk heb ik contact opgenomen met Marc Huirne en het balletje begon te rollen. Nu is het zover, 11 september ga ik beginnen.

Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn site: https://leonwolterinck.nl/

Voor overige vragen ben ik ook telefonisch te bereiken. Tevens bent u altijd welkom om tijdens de lessen op zaterdagochtend  een keer te komen kijken.

Vriendelijke groet,

Leon Wolterinck