Prinsessenpaar Maïspotters zorgt voor geweldig carnavalsweekend

Prinses Janneke 1e en Adjudante Jona gaan mooie dagen tegemoet!

Op vrijdagmiddag 9 februari gaan de Hoogheden, samen met de Raad van Elf en alle aanwezige kinderen, carnaval vieren op de van oorsprong Voor-Beltrumse Willibrordusschool in Groenlo. ‘s Avonds bezoeken de Maïspotters het Prinsenbal van de Eumkes uit Zieuwent.

Zaterdagavond 10 februari zullen de Maïspotters hun medewerking verlenen aan de Carnavalsmis om 17.30 uur in de Calixtusbasiliek in Groenlo.

Zaterdagsavonds vieren de Maïspotters vanaf 20.30 uur hun spectaculaire carnavalsavond in de verwarmde Maïskoele met medewerking van de Prinses, Adjudante, President, de Raad van Elf en de Dansmarietjes. De “Kliko Disco Show” gaat bijdragen aan een wederom geweldige carnavalsavond voor jong en oud!

Zondagochtend 11 februari begint vanaf 10.30 uur het traditionele frühshoppen in de Maïskoele.
Er zullen deze dag diverse carnavalsverenigingen aanwezig zijn om samen met alle andere carnavalisten een geweldig feest te vieren.

Op maandagochtend 12 februari gaan de Maïspotters frühshoppen bij de Jonge Nölepeters in Lievelde en ‘s middags gaan ze dweilen in de Grolse binnenstad.

Op dinsdagmiddag 13 februari zijn de Hoogheden met gevolg aanwezig bij de kindercarnaval in de Maiskoele bij Halfweg.
Deze middag is altijd een groot feest, mede door de aanwezigheid van alle fraai verklede kinderen. Dinsdagsavonds begint om 20.30 uur het Slotbal in de Maïskoele. Dit is een avond waar diverse en leuke optredens te zien zijn, dus ook deze avond mag u zeker niet missen!!!

Om 24.00 uur zullen Prinses Janneke 1e en Adjudante Jona de sleutel weer inleveren, dit ten teken dat de carnaval voorbij is.

Het wordt weer een geweldige carnaval, dus kom dit met z’n allen vieren met en bij de Maïspotters!!! Tot ziens in de Maïskoele, Alaaf!