Nieuw Prinsenpaar Maïspotters

VOOR-BELTRUM – Zoals elk jaar ‘hangen ze er met de benen uit’ in de kleine Maiskoele tijdens het jaarlijkse prinsenbal van carnavals vereniging de Maispotters. Op een spectaculaire en creatieve wijze werd het 38ste prinsenpaar onthuld.

Op het grote witte doek kwamen de hoogheden, verkleed als Alexander en Maxima, aan met een helikopter bij café Halfweg. “We schakelen nu ‘live’ over:, vertelde een als Matthijs van Nieuwkerk verklede ‘Maispotter’ aan de zaal. De onthulling was verpakt in een uitzending van De Wereld draait doooooorrrrrrr.

Onder zware bewaking kwamen de hoogheden binnen en verscholen zich meteen achter een wit doek. Op een podium van 2 bij 4 meter speelde de onthulling zich af. Uiteindelijk werden Prins Wout (Tuinte) en Adjudant Ruben (Arink), beide uit Voor-Beltrum, getoond aan het publiek.

Het nieuwe Prinsenpaar regeert onder het motto: Met ne goeie ondergrond, kommen wi-j wal rond!