Prinsenbal Maïspotters

Op zaterdagavond 4 januari 2014 houdt carnavalsvereniging de ‘Maïspotters’ weer het jaarlijkse Prinsenbal. Aan het begin van deze avond zal op ludieke wijze afscheid worden genomen van het 1ste Prinsessenpaar ooit van de Maïspotters!: Prinses Michelle 1e en Adjudante Carina Rooks. Het was mede dankzij deze 2 dames weer een fantastisch carnavalsjaar!!

Na het afscheid, worden de nieuwe hoogheden bekend gemaakt. Hierbij een 3-tal aanwijzingen: “Deze twee zijn niet bang voor elkaar!!”. “De één houdt van lekker eten, de ander vindt het eten lekker”. “Als je te ver over iets nadenkt, kom je vaak bij het begin terecht!!”.

Kortom, genoeg redenen om naar de Maïskoele (café Halfweg) in Voor-Beltrum te komen om te zien wie er dit jaar gaan regeren over de ‘Maïspottershook’. De avond begint om 20.30 uur en de entree is gratis