Muziekprogramma kermis van Voor-Beltrum bekend..

Het muziekprogramma van de kermis op 11-12-13 augustus 2013 is bekend.

We zullen de zaterdagavond 10 augustus beginnen een viering in de tent voor onze eigen ingezetenen waarna we aansluitend een optreden kunnen verwachten van “de Spölleu”uit Beltrum. Zij zullen een gezellige muziek ten gehore brengen waarbij we onder het genot van een drankje alvast in de stemming kunnen komen.

Op zondag 11 augustus kunnen we in de tent zo rond 13.30 uur een prachtig optreden verwachten van onze Voor-Beltrumse DJ’s Jeroen Koster ‘Cools’ en Marc Groot Zevert ‘Hutteman’. Zij zullen deze middag in onze feesttent draaien. Zij draaiden ook tijdens de carnaval van de Maispotters in de tent op zondagmorgen en dit was een succes!

De zondagavond staat Premium op het programma, zie ook www.premiumrocks.nl. Zij zijn bekenden van onze kermis en zij maken van elk evenement een daverend feest!

Maandag 12 augustus staat BEDROCK de hele dag en avond in onze feesttent. Op hun site www.bedrock-music.nl staat vermeld “Het dak eraf, inhaken en feest vieren”. Dat beloofd wat voor de maandag.

Dinsdag 13 augustus, onze laatste kermisdag, hebben we Kaliber ( www.kalibermusic.nl) weten te contracteren. Een bekende band die garant staat voor een mooi feestje met goede muziek! Zij zullen de middag en avond voor hun hoede nemen, onze nieuwe koningsparen huldigen en onze kermis weer afsluiten.

Een programma dat voor elk wat wils biedt!