Maïspotters vieren weer volop carnaval

Het eerste Prinsessenpaar van de Maïspotters, Prinses Michelle 1e en Adjudante Carina hebben weer drukke, maar mooie dagen voor de boeg.

Op vrijdagmiddag 8 februari zal het Prinsessenpaar samen met de Raad van Elf en alle aanwezige kinderen, carnaval vieren op de van oorsprong Voor-Beltrumse Willibrordusschool in Groenlo.

‘s Avonds bezoeken de Maïspotters het Prinsenbal van de Eumkes uit Zieuwent en daarna het Prinsenbal van de Noamelkers uit Zwolle.

Zaterdagavond 9 februari zullen de Maïspotters hun medewerking verlenen aan de Carnavalsmis om 17.30 uur in de Calixtuskerk in Groenlo.

Zaterdagsavonds vieren de Maïspotters vanaf 20.30 uur hun spectaculaire carnavalsavond in de verwarmde Maïskoele-tent met medewerking van Prinses, Adjudante, President, de Raad van Elf en de Dansmarietjes.

De muziek zal deze avond worden verzorgd door het duo Cricket en dweilorkest

Windkracht 11.

Dit is altijd een zeer gezellige avond, dus komt allen!!!

Zondagochtend 10 februari is er vanaf 10.30 uur het traditionele frühshoppen in de Maïskoele-tent bij Halfweg aan de Grolseweg in Voor-Beltrum.

Ook hier zullen Prinses Michelle 1e en Adjudante Carina met hun gevolg een gigantisch feest vieren. Er zullen deze ochtend diverse carnavalsverenigingen aanwezig zijn zoals o.a.

De Waterrott´n uit Eibergen, de Belhamels uit Beltrum, de Bacchus uit Eibergen, de Jonge Nölepeters uit Lievelde, Eumkes uit Zieuwent, de Vènesikke uit Vragender en de Noamatters uit Eefsele.

Deze ochtend mag u zeker niet missen!!

Na het frühshoppen gaan de Maïspotters met de carnavalswagen richting Groenlo om daar aan de optocht deel te nemen.

Op maandagochtend 11 februari gaan de Maïspotters frühshoppen bij de Jonge Nölepeters in Lievelde en ‘s middags gaan ze dweilen in de Grolse binnenstad om daar een geweldige middag te hebben.

Op dinsdagmiddag 12 februari zullen Prinses Michelle 1e en Adjudante Carina met gevolg aanwezig zijn bij het kindercarnaval in de Maiskoele-tent bij Halfweg.

Deze middag is altijd een groot feest, mede door de aanwezigheid van alle fraai verklede kinderen.

Dinsdagsavonds is om 20.30 uur alweer het slotbal in de Maïskoele. Dit is een avond waar diverse en leuke optredens te zien zijn, dus ook dit mag u niet missen!!!

Om 24.00 uur zullen Prinses Michelle 1e en Adjudante Carina de sleutel weer inleveren, dit ten teken dat de carnaval voorbij is.

Woensdag 13 februari zal traditiegetrouw het askruisje gehaald gaan worden in de Calixtuskerk in Groenlo.

Het wordt weer een geweldige carnaval, dus komt allen carnaval vieren met de Maïspotters!!! Tot ziens in de Maïskoele!!