Carnaval programma Noamelkers

Vrijdag 8 februari

Kindercarnaval van De Zwolse schooljeugd is om half twee in de gemeenschapsruimte van de Ludgerschool. Op deze middag wordt er afscheid genomen van jeugdprins Thije ten Have en jeugdadjudant Niek klein Avinck. Spectaculaire optredens van de jeugdtroepen, met als hoogtepunt van deze middag, de onthulling van het nieuwe ‘Jeugdprinsen’ paar.

’s Avonds is er carnaval voor alle inwoners van Zwolle en omstreken bij City Lido in Groenlo. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Om precies elf over acht verricht Derck Hulshoff de opening, waarna Prins Chris en adjudant Martijn en hun gevolg op het podium zullen verschijnen. Na het aftreden van het oude prinsenpaar wordt het nieuwe prinsenpaar op een zeer spectaculaire wijze binnengehaald. Tevens zijn er deze avond nieuw buut, grensmarietjes, Zwolse artiesten, mini-Mariekes en live acts. De avond wordt muzikaal begeleid door de ‘Peter Cuyper band’.

Zaterdag 9 februari
Steekzetten: Vanaf 12.30 uur verzamelen bij café Grolzicht.
Het nieuwe Prinsenpaar heet u van harte welkom op deze middag. Waaronder het genot van een drankje deze middag de steken worden geplaatst bij de Prins en Adjudant.

Avond programma
Zwolse jongeren carnaval, de aanvang is om 21.00 uur. De zaal gaat open om 20.30 uur. Ingang bij de Pelikaan. Deze avond is er een optreden van ’T Ni’je Vleus.

Zondag 10 februari
Deze middag Noamelken bij het Noamelkershuus Café Grolzicht.