Prinsenbal Maispotters

Voor Beltrum – Op zaterdagavond 5 januari houdt carnavalsvereniging de ‘Maispotters’ weer het jaarlijkse Prinsenbal. Aan het begin van deze avond zal op humoristische wijze afscheid worden genomen van het huidige Prinsenpaar, Prins Marc Groot Zevert (Hutteman) en Adjudant Rob Groot Zevert (Hutteman). Deze twee broers zijn tot nu toe het jongste Prinsenpaar ooit van de ‘Maispotters’ en hebben fantastisch geregeerd over de ‘Maispottershook’.

Na het afscheid van deze twee broers, wordt op een raadselachtige manier het nieuwe Prinsenpaar bekendgemaakt. Hierbij een viertal aanwijzingen over de nieuwe hoogheden: “Beide hoogheden staan met zeker één been op veur-Beltrumse grond”. “Ze vissen veel, maar nooit achter het net”. “Één van beide werkt onder hoge druk, terwijl de ander soms met lage druk werkt”. “Het nieuwe Prinsenpaar zijn echte carnavalsvierders’.
Kortom, genoeg redenen om naar de Maiskoele (café Halfweg) te komen om te zien wie er dit jaar gaan regeren over de ‘Maispottershook’. De avond begint om 20.30 uur en de entree is gratis.

bron: http://www.contact.nl/regio/artikel/645004/prinsenbal-maispotters-03