Uitnodiging inloopmiddag 28 januari

We zijn weer een stap verder; de omgevingsvergunning is ingediend, de eerste gesprekken met bouwpartners zijn geweest en… de ontwerpfase is afgerond! We laten je graag een update van het verbouwplan zien.

Daarom organiseren we op 28 januari 2023 vanaf 15.30 uur een inloopmiddag voor geïnteresseerden en vrijwilligers met aansluitend de traditionele ‘Beunhaasborrel’ zoals we die al een tijdje op zaterdagen bij Halfweg kennen (met de warkbokse an).

Je ziet dan de laatste status van het gehele verbouwingsplan, kunt vragen stellen en je aanmelden voor vrijwilligerstaken (van tegelen en schilderen tot aan catering en ‘manusje van alles’ 😉). Hierbij proberen we zoveel mogelijk inzicht te geven in de impact van de taken (denk aan wanneer en hoeveel tijd). We kunnen je hulp goed gebruiken!

Kom je ook zaterdag 28 januari vanaf 15.30 uur bij Halfweg

Voor nu: alvast fijne feestdagen 🎄🎇

Groeten,

De bouwcommissie